Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Erotu eduksesi

Erotu eduksesi -sivulle julkaistaan artikkeleita, esittelyjä ja mielipiteitä turvallisuuteen liittyvistä aiheista. Turvallisuus voidaan nähdä laajana käsitteenä, jonka alle kuuluvat tällä sivustolla erityisesti kotien ja kiinteistöjen turvallisuus, työturvallisuus sekä kaikkien ihmisten yleinen "arkiturvallisuus" esimerkiksi liikenteessä. Arkiturvallisuuden keskeisinä elementteinä ovatkin erityisesti vaaratilanteiden ennakointiin, ensiapuvalmiuksiin ja toimintakykyyn sisältyvät asiat.

Julkaisut:

Mobiilisovellukset

Nykyaikaiset älypuhelimet mahdollistavat monilla tavoin apukeinoja onnettomuuspaikalla oleville auttajille. Soittajan automaattinen paikantaminen sekä ilman verkkoyhteyttä toimivat kuvalliset ensiapuohjeet olisi syytä kuulua jokaisen puhelimen vakiovarusteisiin.

(Helmikuu 2019.)

Paikkatiedot?

KasvataTurvallisuutta.fi -palvelun ensimmäisessä kirjoituksessa syvennytään erityisesti yrityksien ja muidenkin kiinteistöjen yleiseen varautumiseen hätäpuheluiden suhteen. Tärkeiden osoite- ja yhteystietojen nopea löytyminen esimerkiksi ilmoitustaululta on monessa tilanteessa ensiarvoisen tärkeää.

(Elokuu 2018.)

Tulossa:

Heijastavat varusteet - oranssi vs. keltavihreä

Miten sinä otat huomioon vaihtuvan toimintaympäristön ja olosuhteet? Esimerkiksi erilaisten huomioliivien välillä on moniakin eroja, mutta merkittävin niistä on kuitenkin liivin perustana oleva neonväri.

Kodin turvallisuus ja katsastuslista 

Käytämme autoja määräaikaiskatsastuksissa säännöllisin väliajoin, mutta miten on kotiemme laita? Vuosittainen tarkastus esimerkiksi ensiapuvälineiden ja sammutuskaluston suhteen on ensisijaisesti jokaisen kodin omalla vastuulla.