Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Taloudellinen turva

Sijoittaminen

 

Kilpailuttaminen

 

Luo itsellesi taloudellista turvaverkkoa säästämisen ja sijoittamisen avulla. Sijoittaminen sopii kaikille, jotka haluavat hyötyä korkoa korolle -ilmiöstä ja pitkäjänteisen toiminnan tuloksista. Alkuun pääset jo 15 euron pääomalla!

 

Kilpailuttaminen on jokaisen kuluttajan yksi tärkeimmistä taloudellisista perusoikeuksista. Vertailemalla palveluita, voit löytää hintatasoltaan sopivimman vaihtoehdon. Lue lisää, miten voit säästää esim. sähkön tai elintarvikkeiden hankinnoissa!

 

Yrittäjyys

 

Vakuutukset

 

OP Kevytyrittäjä -palvelu mahdollistaa yrityksen perustamisen ilmaiseksi, laskutuspalvelun, kirjanpidon sekä digitaalisen tilitoimiston toiminimelle. Lisäksi palveluun sisältyy neuvonta sekä ilmaiset oppaat aloittavalle yrittäjälle. Tutustu!

 

Vakuutuksilla voit luoda taloudellisen turvaverkon perustan. Vakuutuspalveluiden kilpailuttamiseen ei ole yksittäistä tai erillistä palvelukokonaisuutta, mutta vakuutusten hintoja voit selvittää helposti vakuutusyritysten omissa verkkopalveluissa.

 

 

Vastuullisuus:

KasvataTurvallisuutta.fi -palvelu on liittynyt periaatelinjaukseen olla markkinoimatta ns. pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöitä sekä niiden tuotteita tai palveluita. Tämä koskee myös kulutusluottojen kilpailuttamis- ja yhdistämispalveluita. KasvataTurvallisuutta.fi haluaa näin ilmaista olevansa mukana edistämässä taloudellisesti kestävämpää ja turvallisempaa Suomea.