Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kilpailuttaminen

Nordic Green Energy

Pohjoismainen. Ympäristöystävällinen. Aina kilpailukykyinen. Kasvava. Luotettava. Muun muassa tätä kaikkea on Nordic Green Energy, jonka asiakkaista 95% suosittelee yhtiötä muille! Nordic Green Energyn tarjonnasta löytyy sähkösopimus kaiken kokoisille kodeille kaikkialla Suomessa.

- Edullinen kampanjahinta
- 100% vihreää sähköä oman valinnan mukaan
- Helppo tilaus suoraan verkossa vain muutamassa minuutissa
- Selkeä sähkölasku ja laskutus todellisen kulutuksen mukaan jälkikäteen
- Laskutusvaihtoehdot paperilasku, e-lasku ja sähköpostilasku

Sähkösopimuksissa ei piilokuluja tai kuluja laskutustavan muutoksesta.

 

 

SähköMittari.fi

Löydä paras sähkösopimus ilmaiseksi.

Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden tarjoajien joukosta. Meiltä saat sähkösopimuksen melkein aina edullisemmin ja vähintään samaan hintaan kuin suoraan sähköyhtiöltä. Sopimus solmitaan aina sähköyhtiön kanssa täyttämällä lomake palvelussamme. Kilpailutuspalveluidemme kautta jo 300 000 suomalaista on löytänyt edullisemman sopimuksen.

SähköMittari välittää 100% luotettavia suomalaisia sähkösopimuksia!

 

 

Lue lisää!

Hintaopas

Hintaopas.fi on riippumaton ja Suomen kattavin tuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 700 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot, jotka helpottavat kuluttajien päätöksentekoa. Hintaoppaan käyttäminen on ilmaista ja läpinäkyvää, koska palvelu kattaa kaikki verkkokaupat huolimatta siitä, ovatko ne Hintaoppaan asiakkaita vai eivät. Hintaoppaan sovellus on saatavilla iOS ja Android -puhelimille.

Kun lataat sovelluksemme puhelimeesi, taskussasi on aina tehokas kuluttajan työkalu. Aiemmin mainittujen etujen lisäksi sovellukseen kuuluu myös viivakoodinlukija, jolla voit lukea koodeja fyysisissä myymälöissä. Sen jälkeen voit kätevästi vertailla hintoja Hintaoppaan avulla.

 

Tutustu ja lataa ilmainen sovellus!

Fiksuruoka.fi

Fiksuruoka.fi on ruoan verkkokauppa, jossa teet huikeita löytöjä! Lupaamme, että jokainen tuote myydään vähintään 20-90% alennuksella! Toimitamme koko Suomeen noutopisteelle tai kotiinkuljetuksella. Meiltä löytyy sekä elintarvikkeita että käyttötavaraa!

Ostamalla meiltä olet lisäksi mukana vähentämässä ruokahävikkiä Suomessa, sillä tuotevalikoimamme koostuu lähinnä valmistajien, tukkureiden ja maahantuojien poistoeristä, jotka muuten olisivat vaarassa tulla poisheitetyiksi - melko fiksua!

 

 

Tutustu valikoimaan!

Matsmart

Matsmart myy 20-90% alennuksella tuotteita, jotka muuten usein päätyisivät jätteeksi. Vuonna 2016 asiakkaamme pelastivat 708 tonnia ruokaa, mikä vastaa 650 auton tuottamia hiilidioksidipäästöjä vuodessa.

Matsmart on ylijäämäruokaa myyvä verkkokauppa. Tätä ruokaa ei syystä tai toisesta saada myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa (esimerkiksi siksi, että Parasta ennen –päivämäärä umpeutuu pian, pakkaus on vaihtunut tai kaupassa on liikaa kyseistä tuotetta). Matsmartin tuotteita lähetetään kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Tutustu valikoimaan!

 

Bonysway

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla suomalaiset kuluttajat saavat rahaa takaisin verkko-ostoksistaan.

Palvelun edut kuluttajalle:
1. Rahaa takaisin verkko-ostoksista yli 800 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa
2. Helppo tapa löytää verkkokauppojen tarjoukset ja alennusmyynnit sekä saada inspiraatiota verkkoshoppailuun
3. Ilmainen liittyä ja käyttää
4. Kerätyt bonukset maksetaan käteisenä pankkitilille

Bonusway on Suomen ensimmäinen ja suosituin cashback -palvelu, jolla on jo yli 200 000 käyttäjää.

 

 Aloita rahan kerääminen ostoksista!