Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KasvataTurvallisuutta.fi

Palvelua luottamuksella

Turvallisuuden kasvattajana vuodesta 2017 alkaen.

 

Yhteistyökumppanit

 

OP Kevytyrittäjä 

OP:n suosittu Kevytyrittäjä -palvelu mahdollistaa yksityisen elinkeinonharjoittajan yrityksen perustamisen ilmaiseksi, laskutuspalvelun, kirjanpidon sekä digitaalisen tilitoimiston. Lisäksi palveluun sisältyy asiantunteva neuvonta sekä ilmaiset oppaat aloittavalle yrittäjälle. 

Hostingpalvelu

Menestynyt suomalainen palvelu, joka tarjoaa yrityksellesi mm. webhotellin sekä domainien rekisteröinnit. Hostingpalvelu on Traficomin hyväksymä virallinen välittäjä, jonka kautta saat esimerkiksi .fi -päätteen verkkosivuillesi.

Adtraction

Adtractionin verkosto tuo yhteen laadukkaat verkkosivustot sekä mainostajat. Adtractionin ydinajatus on yhdistää verkkokaupan lisämyyntiä etsivä mainostaja ja julkaisija (affiliate). Adtractionin verkosto kattaa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan sekä Puolan.

 

Tietosuojaseloste

Kunnioitamme yksityisyyttänne. Tutustu sivuston tietosuojaselosteeseen.

 

Vastuullisuus

KasvataTurvallisuutta.fi -palvelu on liittynyt periaatelinjaukseen olla markkinoimatta ns. pikavippi- ja kulutusluottoyhtiöitä sekä niiden tuotteita tai palveluita. Tämä koskee myös kulutusluottojen kilpailuttamis- ja yhdistämispalveluita. KasvataTurvallisuutta.fi haluaa näin ilmaista olevansa mukana edistämässä taloudellisesti kestävämpää ja turvallisempaa Suomea.

 

Palaute

Palautteenne on tärkeää!

Palautetta voi antaa osoitteeseen: asiakaspalvelu@kasvataturvallisuutta.fi

Kiitos!